Vergelijk 3.033.963 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Android 5.0 update voor Samsung Galaxy S4 beschikbaar

Door , - 15 reacties

Ook de uitrol van de Samsung Galaxy S4 Android 5.0 Lollipop update lijkt begonnen. Britse bezitters van Samsung's vorige vlaggenschip kunnen de update sinds vandaag downloaden.

Android 5.0 Lollipop rolt nu uit voor de Samsung Galaxy S4 in Engeland. Daarmee zijn Engelse S4-eigenaren de eerste mensen die de update kunnen downloaden. Wanneer we Android 5.0 voor de S4 in Nederland kunnen downloaden is nog onbekend, maar doorgaans hoeven we daar hooguit een paar weken op te wachten. 

Zodra de update voor jou beschikbaar is ontvang je daarover automatisch een notificatie van je toestel. Je kunt eventueel ook handmatig op de update controleren door bij de Instellingen naar 'Software update' te gaan. De update is enkele honderden MB's groot, dus we raden je aan om hem alleen te downloaden met een WiFi-verbinding.

Screenshot Android 5.0 Lollipop op Samsung Galaxy S4

Nieuw in Android 5.0

Met de update introduceert Samsung een nieuwe look voor de Galaxy S4 software. Alles is bijgewerkt naar het nieuwe TouchWiz-design, met meer frisse kleuren en platte vlakken dan voorheen. Op screenshots van GalaxyClub is duidelijk te zien hoe Samsung het 'Material Design' van Google overneemt. Ook is het nu mogelijk notificaties te tonen op je lockscreen.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden