Vergelijk 2.698.036 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Motorola lanceert nieuwe Moto E met 4G in Nederland

Door ,

Motorola's nieuwe Moto E is vanaf vandaag in Nederland te koop. De budgetsmartphone biedt een 4,5 inch en degelijke hardware voor minder dan 150 euro.

Sinds krap een jaar staat fabrikant Motorola bekend om het afleveren van goede smartphones voor een lage prijs. De nieuwe Moto G, die eind 2014 verscheen, beschikte over een groot scherm, een quad-core processor en de nieuwste software voor minder dan 200 euro. De nieuwe Moto E doet daar nog een schepje bovenop: net zo krachtig, maar met 4G-ondersteuning en voor een lage prijs.

De eerste Moto E was underpowered en viel daardoor een beetje tegen. Met slechts 4 GB opslagruimte, geen frontcam en enkel een dual-core processor had het toestel net iets teveel problemen om hem enthousiast aan te kunnen raden. De 'New Moto E', zoals Motorola het toestel noemt, lost al die problemen op en voegt handige nieuwe features. Het toestel is vanaf deze week in Nederland te koop.

Motorola New Moto E 4G specificaties

  • 4,5 inch scherm met resolutie van 540x960 pixels
  • 1,2 GHz quad-core processor, 1 GB werkgeheugen
  • 8 GB opslagruimte ingebouwd, uitbreidbaar met microSD
  • Loopt op Android 5.0 Lollipop, gegarandeerde updates naar nieuwe versies
  • 5-megapixelcamera achterop, 0,3-megapixelcamera voorop
  • Ondersteunt 4G: overal snel mobiel internet

Naast de krachtigere hardware valt vooral op dat de nieuwe Moto E ook 4G ondersteunt. Daarmee is het een van de goedkoopste smartphones met 4G-ondersteuning. Tot voor kort was 4G nog vooral te vinden in duurdere toestellen, maar nu kun je dus ook bij de Moto E (2015) terecht voor het snelste mobiele internet. Ook is er meer opslagruimte, en aan de voorkant is een extra camera geplaatst.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden