Vergelijk 3.064.028 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

'Onthulling waterdichte Xperia M4 Aqua binnenkort'

Door ,

Sony zou volgende week de Xperia M4 Aqua gaan onthullen. Het gaat om een nieuwe midrange smartphone die tevens stof- en waterdicht is.

Allerlei fabrikanten presenteren komende week hun nieuwste smartphones op het Mobile World Congress in Barcelona. Ook Sony is aanwezig, maar de Japanse fabrikant bewaart de aankondiging van de Xperia Z4 waarschijnlijk voor een later moment. Wel aanwezig: de nieuwe Sony Xperia M4 Aqua, als we de bronnen van XperiaBlog mogen geloven.

Waterdicht

Zoals de naam al aangeeft is het een nieuw toestel in de Xperia M-reeks, die bestaat uit verschillende mid-end smartphones. Net als de Xperia M2 Aqua wordt het toestel voorzien van een stof- en waterdichte behuizing. Dat is nog altijd redelijk uniek, want doorgaans zijn het alleen duurdere smartphones die zulke stevigheid bieden.

Xperia M4 Aqua specificaties

Specificaties van de Xperia M4 Aqua zijn nog onbekend. We weten alleen dat het toestel op Android 5.0 Lollipop. Daarmee is de smartphone, samen met de Xperia E4g, Sony's eerste toestel dat op Lollipop loopt. De Xperia M2 beschikte onder andere over een 4,8 inch scherm, een 8-megapixelcamera en een quad-core processor, dus vermoedelijk zal dit nieuwe model iets groter en iets krachtiger zijn.

Het Mobile World Congress gaat aanstaande maandag van start in Barcelona. Vermoedelijk zien we de Xperia M4 Aqua dus binnen een week officieel onthuld.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden