Vergelijk 2.421.700 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Sony Ericsson Xperia X2 eindelijk in de schappen

Door ,

Enkele dagen na de jaarwisseling is het Sony Ericsson gelukt om de langverwachte Xperia X2 in de winkels de krijgen. De gsm gaat rond de 500 euro kosten.

Begin september werd ie al aangekondigd, maar nu is het dan eindelijk zo ver. Het met Windows Mobile 6.5 uitgeruste toestel ligt in de schappen en Sony Ericsson denkt een succesvolle opvolger te hebben gevonden van de Xperia X1.

De processor is hetzelfde gebleven maar verder is de telefoon bijna helemaal vernieuwd. Het touchscreen van de Sony Ericsson Xperia X2 is iets groter geworden, de camera is verbeterd en men kan nu van Windows Mobile 6.5 gebruik maken. Daarnaast zijn de internetvoorzieningen versneld en verbeterd.

De veelzijdigheid van de telefoon zou de X2 tot een succesnummer moeten maken. Of de prijs een obstakel kan gaan worden blijft natuurlijk de vraag. Volgens Sony Ericsson is de gadget het geld echter voor de volle 100% waard.

 

 

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden