Vergelijk 2.623.989 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Simpel Verdubbeldagen: grotere bundels voor zelfde prijs

Door ,

Sim-only provider Simpel verdubbelt de komende weken de omvang van alle bundels. Bestel je tijdens de Simpel Verdubbeldagen een abonnement dan krijg je tijdens de duur van dat abonnement een twee keer zo grote bundel.

Simpel hoopt de komende weken veel nieuwe klanten te trekken met de Verdubbeldagen. Tot 1 april worden alle bundels die je bij de provider bestelt verdubbeld. De verdubbeling geldt vervolgens zolang je abonnement loopt, dus als je nu besteld kun je daar een paar jaar van profiteren.

Simpel is een sim-only provider die het netwerk van T-Mobile gebruikt. Als je je abonnement bestelt kies je uit twee bundels: een belbundel en een internet/sms-bundel. De goedkoopste belbundel kost 2,50 euro per maand, en geeft je tijdelijk 100 belminuten. Voor 12,50 per maand kun je zelfs onbeperkt bellen. Een internetbundel met tijdelijk 3000 MB kost 15 euro per maand, en dan kun je bovendien onbeperkt sms'en.

Dubbele bundels niet aanpasbaar

Normaal is een voordeel van Simpel dat je je bundels maandelijks gratis omhoog en omlaag kunt aanpassen. Dat kan nog steeds, maar als je dat doet na de verdubbeldagen dan vervallen automatisch je verdubbelde bundels. Je kunt ze dan ook niet meer terugkrijgen. Bovendien wordt je tegoed alleen

> Vind je goedkoopste sim-only abonnement in onze vergelijker

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden