Vergelijk 2.987.877 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Nieuwe Rabo Wallet app ondersteunt contactloos betalen

Door ,

De nieuwe Rabo Wallet app van de Rabobank biedt onder andere ondersteuning voor contactloos betalen. Zodra je de app hebt kun je mobiel betalen met je smartphone.

Rabobank's nieuwe Rabo Wallet app maakt het mogelijk om simpele betalingen te verrichten met je smartphone. De app is vanaf vandaag te vinden in de Google Play Store, al werkt hij slechts met een beperkt aantal toestellen. Op dit moment wordt Rabo Wallet alleen ondersteund op de Samsung Galaxy Note 3 en Galaxy S4. Of en wanneer Rabobank ondersteuning gaat bieden voor andere smartphones is nog onbekend.

Nadat je de app hebt gedownload en ingesteld kun je hem gebruiken om te betalen met je smartphone, zonder dat je bankpas eraan te pas komt. Vervolgens kun je contactloos betalen bij één van de tienduizenden winkels of horecagelegenheden in Nederland die dat al ondersteunt. Steeds meer plekken in Nederland maken het al mogelijk om met je smartphone te betalen.

Standaard kun je ervoor kiezen om bij elke betaling je pincode in te toetsen op je smartphone, maar het is ook mogelijk om enkel die pincode in te voeren bij betalingen van meer dan 25 euro. Met de Rabo Wallet app en contactloos betalen kun je een snack of andere kleine aankoop sneller afrekenen dan je normaal met je bankpas zou doen.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden