Vergelijk 2.437.899 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

BlackBerry OS 10.3.1 update volgende week beschikbaar

Door ,

De nieuwste versie van het BlackBerry 10 besturingssysteem wordt vanaf volgende week uitgerold. BlackBerry 10.3.1 introduceert onder meer een verbeterde virtuele assistent en een batterijbesparingsmodus.

De nieuwe BlackBerry Classic werd onlangs gelanceerd met BlackBerry OS 10.3.1, maar ook oudere BlackBerry's krijgen de nieuwe software. Een update naar BlackBerry 10.3.1 rolt vanaf 19 februari uit, zo meldt het doorgaans betrouwbare N4BB. Onder andere de BlackBerry Passport, Z30, Z10 en Q10 kunnen een update verwachten.

Nieuw in BlackBerry 10.3.1

BlackBerry 10.3.1 introduceert vele kleine nieuwe features die gebruikers van BlackBerry's smartphones waarschijnlijk wel kunnen waarderen. Zo is BlackBerry virtuele assistent verbeterd, en voorzien van features die op Google Now en Siri lijken. De notificatieprofielen zijn uitgebreid, de kalenderreminders verbeterd, en je kunt foto's en video's nu als onzichtbaar markeren. Ook wordt er een batterijspaarmodus toegevoegd en de mogelijkheid om apps niet op de achtergrond te laten lopen.

BlackBerry Passport

De update zal waarschijnlijk geleidelijk uitgerold worden, waardoor het een paar dagen kan duren voordat de update door iedereen gedownload kan worden. Bovendien heeft BlackBerry de uitrol van de update nog niet officieel bevestigd. Wanneer we BlackBerry OS 10.3.1 in Nederland kunnen downloaden is dus nog onbekend.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden