Vergelijk 2.380.788 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Honor gaat drie nieuwe toestellen onthullen in Barcelona

Door ,

Huawei's submerk Honor gaat begin maart waarschijnlijk drie nieuwe toestellen onthullen op het Mobile World Congress. De fabrikant heeft een uitnodiging verstuurd voor een evenement op 3 maart.

Honor gaat 'three new ways to be brave' presenteren op dinsdag 3 maart in Barcelona. De fabrikant verstuurde vandaag een uitnodiging voor een evenement tijdens het Mobile World Congress, dat die week plaatsvindt. Honor's slogan is 'For The Brave', dus de hint is zeer waarschijnlijk een verwijzing naar drie nieuwe toestellen die het bedrijf volgende maand gaat presenteren.

Submerk Huawei

Honor is sinds eind 2014 actief op de Europese markt. De fabrikant is een submerk van Huawei, en richt zich vooral op de budgetmarkt. Waar Huawei hoopt een groot publiek aan te spreken, zijn de smartphones van Honor meer bedoeld voor een jongere markt. Met toestellen als de Honor 6 positioneert het bedrijf zich als een fabrikant van smartphones met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. De 6 biedt krachtige hardware voor een relatief lage adviesprijs.

Honor uitnodiging

Wat voor toestellen Honor precies op 3 maart gaat onthullen is nog onbekend. In China heeft Huawei al verschillende smartphones in de Honor-reeks uitgebracht die allemaal rijp zijn voor een release in het Westen. Toestellen als de Honor Holly en de Honor 6 Plus zijn recentelijk verschenen in China, en zijn dus grote kanshebbers voor een release in Nederland.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden