Vergelijk 2.557.051 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Alweer een nieuwe Corby op komst: Samsung Corby Pop

Door ,

Al eerder zagen we verschillende toestellen uit de Corby-reeks voorbij komen. Uit de aankondiging van de Corby Pop kunnen we opmaken dat Samsung nog lang niet is uitgekeken op deze betaalbare 'vrijetijdstelefoons.'

Het houdt maar niet op. De Corby-modellen van Samsung schieten als paddestoelen uit de grond. De producent is het mobieltje maar verder en verder aan het ontwikkelen. Als we de balans opmaken, dan zien we dat tot nu toe de volgende 'Corbies' al de spotlights betraden:

Nu komt daar dus de Samsung Corby Pop bij. Deze benaming werd ook al eerder gebruikt door LG (LG GD510 Pop). Het toestel moet minder gaan kosten dan de gewone S3650, maar in specs blijft de Corby Pop toch dicht in de buurt van zijn grote broer. Zo is er dezelfde FM-radio en 960 mAh accu aanwezig, maar de 1.3MP camera en 22MB aan intern geheugen zijn net iets minder dan zijn voorganger.

Voorlopig komt de Corby Pop alleen nog maar uit in India, maar daarna wordt hij ook in een andere aantal landen uitgebracht. Of Nederland er ook mee wordt verblijd is nog onbekend. In India is hij te verkrijgen voor 7.000 INR (ongeveer €105). De Corby S3650 is nu in Nederland te verkrijgen voor €126.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden