Vergelijk 2.691.991 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

'Plannen HTC Android 5.0 updates uitgelekt'

Door ,

Informatie over HTC's Android 5.0 updates is mogelijk uitgelekt. De Taiwanese fabrikant gaat de komende maanden een groot deel van zijn high-end smartphones van de nieuwe software voorzien.

Eerder deze week verscheen het bericht dat HTC is begonnen met de uitrol van Android 5.0 Lollipop voor de One (M8). Het is de eerste HTC-smartphone met de nieuwste versie van Android, maar als we HTCViet mogen geloven zeker niet de laatste. Die site heeft een overzicht bemachtigd van alle smartphones die een Android 5.0 update gaan krijgen, en wanneer ze die update kunnen verwachten.

HTC's updates

Na de One (M8) is het topmodel van 2013 als eerste aan de beurt. De One (M7) krijgt in het eerste kwartaal van 2015 een Lollipop-update. In het tweede kwartaal, dus vanaf april, kunnen de HTC Desire Eye, de HTC One E8 en de Butterfly 2 een update verwachten. Vanaf juli kunnen de HTC One Max, de Desire 816, de Desire 820 en de HTC One Mini 2 met Lollipop aan de slag.

Android 5.0 Lollipop de HTC One (M8) Android 5.0 Lollipop de HTC One (M8)

Android 5.0 op de HTC One (M8)

Als we het overzicht mogen geloven worden ook goedkopere HTC-smartphones niet vergeten. In de tweede helft van het jaar worden de HTC Desire 610 en de Desire 510 bijgewerkt naar Android 5.0, alsmede de eerste HTC One Mini. Alle smartphones worden uiteindelijk niet alleen voorzien van het nieuwe Android maar ook van Sense 7.0, de nieuwste versie van HTC's eigen interface die waarschijnlijk volgende maand wordt onthuld.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden