Vergelijk 3.075.313 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

BlackBerry Classic verkrijgbaar in Nederland

Door ,

De BlackBerry Classic is vanaf deze week te koop bij verschillende Nederlandse webwinkels. BlackBerry keert terug naar zijn vroegere succesmodellen als de Bold 9900 met deze 'klassieke' versie, inclusief trackpad en menuknoppen.

Begin 2014 kondigde CEO John Chen de BlackBerry Classic aan waarbij hij zei zich te willen richten op fans van de oude toestellen van BlackBerry. Nederlandse fans kunnen hun hart ophalen, want vanaf deze week is de BlackBerry Classic verkrijgbaar bij verschillende Nederlandse webwinkels.  

Met de BlackBerry Classic keert de Canadese telefoonmaker terug naar oude succesmodellen als de BlackBerry Bold 9900. De klassieke vier knoppen onder het scherm zijn terug, net als het trackpad. Met deze knop kun je door de menu's van de Classic scrollen, al kun je de telefoon ook via het 3,5 inch touchscreen bedienen.  

BlackBerry Classic: fysiek toetsenbord, nieuwste OS

De nieuwste telg in de BlackBerry-familie valt verder op door zijn fysieke qwerty-toetsenbord. Het bedrijf lijkt zich hiermee weer meer op de zakelijke markt te richten, want vooral bij het schrijven van e-mails of langere berichten verdient een fysiek toetsenbord de voorkeur boven een touchscreen. Het toestel draait op de meeste recente versie van BlackBerry's eigen besturingssysteem, BlackBerry 10.3.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden