Vergelijk 2.392.436 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

'Goedkope Microsoft Lumia 435 in ontwikkeling'

Door ,

De Microsoft Lumia 435 is opgedoken bij een Braziliaanse keuringsinstantie. De goedkoopste Windows Phone tot nu toe zou binnenkort al kunnen verschijnen.

De Microsoft Lumia 435 is goedgekeurd voor verkoop door de Braziliaanse ANATEL, een overheidsinstantie die mobiele telefoons keurt, zo ontdekte JanelaTech. Er doken al eerder enkele geruchten over de Lumia 435 op, maar nu is het bestaan van het toestel vrijwel zeker. De naam wijst op een toestel dat nog onder de Lumia 535 staat in Microsoft's assortiment, waarmee het de goedkoopste Windows Phone ooit kan worden.

Volgens uitgelekte specificaties zou de Lumia 435 beschikken over een 4 inch scherm met een resolutie van 480x800 pixels. Achterop zit een 5-megapixelcamera, voorop waarschijnlijk geen camera. De processor is Qualcomm's Snapdragon 200. De Lumia 535 is net iets 'luxer', met een 5 inch scherm een quad-core Snapdragon 400.

Onthulling

Verdere informatie over de Windows Phone ontbreekt nog, maar volgt vermoedelijk snel. Eind januari organiseert Microsoft een evenement waar Windows (Phone) 10 onthuld wordt, en waarschijnlijk ook een hint wordt gegeven naar toekomstige Lumia's. Begin maart vindt bovendien het Mobile World Congress plaats in Barcelona waar Microsoft ook toestellen zegt te onthullen. Als het goed is weten we dus binnen enkele weken alles over de Lumia 435.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden