Vergelijk 2.843.621 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Microsoft introduceert gouden Lumia 930 en 830

Door ,

Fans van blingbling kunnen binnenkort ook terecht bij Microsoft. De fabrikant brengt goudkleurige versies van de Lumia 930 en Lumia 830 uit die binnen enkele weken in de winkels moeten liggen.

De nieuwe versies van Microsoft's Lumia 930 en Lumia 830 zijn op de kleur na identiek aan de gewone varianten. Ben je echter geen fan van de huidige kleuren van deze toestellen, dan komt er vanaf eind deze maand een keuze bij. Beide toestellen krijgen een variant met een goudkleurige metalen rand en een zwarte of witte achterkant.

Microsoft zegt de toestellen in verschillende markten te gaan lanceren, waaronder Europa. Of Nederland ook het toestel krijgt is nog onbekend. De goudzwarte Lumia 930 zou vanaf deze week al verkrijgbaar zijn, de witte versie volgt eind januari. Beide versies van de Lumia 830 liggen vanaf februari in de winkels. De toestellen gaan evenveel kosten als de normale edities van deze Windows Phones.

Nokia Lumia 830 goud

Lumia 930 en 830: high-end met PureView camera

De Lumia 930 is Microsoft's huidige vlaggenschip. Het toestel heeft een 5 inch scherm en quad-core processor, maar valt vooral op met zijn 20-megapixelcamera met PureView-sensor. Ook is het voorzien van de nieuwste versie van Windows Phone 8. De Lumia 830 heeft hetzelfde design, maar iets minder krachtige hardware. Achterop zit nog steeds een PureView-camera, maar dit keer van 10 megapixel. Beide toestellen zijn sinds eind vorig jaar te koop in Nederland.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden