Vergelijk 2.683.659 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

LG G Flex 2 gespot in Las Vegas

Door ,

De LG G Flex 2 is vlak voor zijn onthulling al gespot in Las Vegas. Reclameposters geven een voorzichtige eerste indruk van hoe LG's nieuwe flexibele smartphone eruit gaan zien.

De LG G Flex 2 wordt aanstaande maandag officieel onthuld, tijdens LG's persconferentie op de Consumer Electronics Show in Las Vegas. De afgelopen weken doken er al verschillende details over het toestel op, maar nu zijn in Las Vegas al enkele posters met de G Flex 2 erop gespot door The Verge. Op de afbeelding zien we een smartphone met gebogen scherm en de slogan 'Redefining the Curve'. 

Flexibel in je broekzak

De LG G Flex 2 is een Android-smartphone met een Curved OLED-scherm. Het toestel heeft een voorgebogen scherm, maar kan door de gebruiker zelf nog wat verder gebogen worden. Volgens LG zit het toestel daardoor prettiger in je broekzak. De G Flex 2 achterkant is gemaakt van zelfreparerend materiaal, waardoor kleine krasjes na enkele uren vanzelf weer verdwijnen.

LG G Flex 2

G Flex 2 specificaties

De eerste G Flex verscheen begin 2014, en was de eerste smartphone met een gebogen scherm. Het toestel was nog niet gericht op een groot publiek, en was vooral bedoeld om de technologie als eerste op de markt te kunnen brengen.

De G Flex 2 lijkt al iets meer voor gewone consumenten bedoeld, met krachtige hardware voor een iets betaalbardere prijs. Zo heeft het toestel waarschijnlijk een 2,7 GHz quad-core processor, en een 5 tot 5,5 inch Full HD-scherm. Of en wanneer de Flex 2 naar Nederland komt is nog onbekend. 

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden