Vergelijk 3.064.028 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Nieuwe Moto G met 4G gespot op Braziliaanse site

Door ,

De nieuwe versie van de Moto G is één van de beste budgetsmartphones van 2014, maar een feature die het toestel mist is 4G-ondersteuning. Een variant die dat gebrek oplost is nu opgedoken in Brazilië.

Er is een 4G-variant van de Moto G (2014) in de maak, zo blijkt uit informatie op Motorola's Braziliaanse site. Daar is een versie van de nieuwe Moto G met 4G-ondersteuning terug te vinden. Motorola heeft het bestaan van het toestel nog niet bevestigd, maar geheel onverwacht zou het niet zijn. Vorig jaar bracht de fabrikant ook al een Moto G 4G uit, een 4G-versie van de eerste model van de budgetsmartphone.

Grotere accu

Net als de huidige Moto G (2014) zou de 4G-versie beschikken over een 5 inch scherm met HD-resolutie, een 1,2 GHz quad-core processor, 1 GB werkgeheugen, en een 8-megapixelcamera. Het model moet standaard beschikken over 16 GB opslagruimte, al is er ook de mogelijkheid dat uit te breiden met een microSD-geheugenkaart. De accu zou iets groter zijn, met een capaciteit van 2390 mAh in plaats van 2070 mAh. Dat zorgt ook voor een iets zwaarder toestel: 155 gram in plaats van 149 gram.

Motorola Moto G 2014

Beschikbaarheid

Wanneer de Motorola Moto G 4G (2014) precies moet verschijnen is nog onbekend. Ook is onduidelijk of het toestel een Nederlandse release krijgt. Aangezien Motorola's vorige 4G-variant hier wel gewoon verscheen lijkt de kans groot dat ook deze versie hier verschijnt. 

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden