Vergelijk 2.457.936 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Samsung belooft Galaxy Note 2 en Galaxy S4 Android 5.0 update

Door ,

Zowel de Samsung Galaxy S4 en Galaxy Note II kunnen een Android 5.0 Lollipop update verwachten, zo belooft Samsung Finland. Wanneer de updates precies gaan schrijven is nog niet bekend.

De Samsung Galaxy S4 en Galaxy Note 2 krijgen Android 5.0 Lollipop updates, zo meldt de site van Samsung Finland. Op welke termijn de updates precies moeten verschijnen is nog onduidelijk. De fabrikant heeft nog geen officieel statement met updateplannen vrijgegeven, maar een vermelding op de site lijkt bewijs genoeg. 

Nieuw in Android 5.0 Lollipop

Android 5.0 Lollipop is de nieuwste versie van Google's mobiele besturingssysteem. Lollipop voegt onder andere notificaties op je vergrendelscherm toe. Ook zijn er verbeteringen achter de schermen doorgevoerd die ervoor zorgen dat apps soepeler gaan lopen. Samsung voegt zelf nog zijn TouchWiz UI design toe, al is nog onbekend of er extra apps en features aan de oudere toestellen worden toegevoegd.

Samsung Android 5.0 updates

Vrijwel alle vlaggenschepen van Samsung van de afgelopen jaren zullen een Android 5.0 Lollipop update krijgen. Als eerste zijn waarschijnlijk de Galaxy S5, Galaxy Note 4 en Galaxy Alpha updates aan de beurt, toestellen die in 2014 verschenen. Ook de Galaxy Note 3 kan op een update rekenen. Of Samsung Android 5.0 updates voor goedkopere smartphones in petto heeft is nog onduidelijk.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden