Vergelijk 2.736.196 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

T-Mobile stopt met MTV Mobile, neemt Ben over

Door ,

MTV Mobile, de dochterprovider van T-Mobile die zich vooral richt op jongeren, stopt vanaf vandaag. Ook neemt de provider vanaf volgend jaar weer de aansturing van Ben over.

MTV Mobile is vanaf vandaag niet meer actief in Nederland, zo heeft T-Mobile laten weten. Nieuwe abonnementen kunnen niet meer afgesloten worden, en bestaande MTV Mobile klanten kunnen nu terecht bij T-Mobile voor service. Als je al een abonnement hebt bij MTV Mobile kun je dat tot aan het einde van je contract gewoon blijven gebruiken.

Tot begin 2013 was MTV Mobile nog een onderdeel van KPN. Vervolgens werd de merknaam overgenomen door T-Mobile, dat de provider neerzette als een merk voor jongeren. Daar leek de provider niet al te succesvol in te zijn, nadat T-Mobile deze zomer bekend maakte dat MTV Mobile geen abonnementen met toestel meer ging verkopen, en in plaats daarvan enkel sim only abonnementen zou gaan aanbieden. Nu wordt dus ook daarmee gestopt.

Ben terug bij T-Mobile

Daarnaast staan er nog enkele andere veranderingen op stapel bij T-Mobile. Ben, een provider die het netwerk van T-Mobile gebruikt maar als onafhankelijk bedrijf opereerde, wordt vanaf 1 januari weer onderdeel van T-Mobile. Vanaf volgend jaar wordt de aansturing, klantenservice en commerciële exploitatie van Ben volledig door T-Mobile gedaan. Ben zal als 'interne start-up' binnen de provider werken, en zal zich blijven richten op simpele en goedkope abonnementen.

 

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden