Vergelijk 2.803.876 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

'Geen LG G Pro 3, wel LG G4'

Door ,

LG gaat mogelijk geen nieuwe G Pro phablets uitbrengen in 2015. De Koreaanse fabrikant zou in plaats daarvan willen focussen op de LG G4, het nieuwe topmodel.

De LG G Pro 2 is mogelijk LG's laatste phablet in die reeks, zo melden Koreaanse bronnen. De G Pro-serie is niet zo succesvol als LG gehoopt had, waardoor besloten zou zijn om geen G Pro 3 uit te brengen. In plaats daarvan gaat de volle aandacht van LG in 2015 uit naar de LG G4, de opvolger van de wel succesvolle LG G3

De eerste LG G Pro verscheen begin 2013, en was bedoeld als concurrent voor Samsung's Galaxy Note toestellen. Maar waar de Galaxy Note de phabletmarkt domineert, werd de G Pro 2 niet eens in Nederland uitgebracht. Mogelijk komt het deels doordat LG's 'gewone' vlaggenschepen haast net zo groot zijn als het gemiddelde phablet. De LG G3 heeft al een 5,5 inch scherm, en het gerucht gaat dat de G4 nog groter gaat worden.

LG G Pro 2

LG G4 release

De LG G Pro-toestellen werden doorgaans rond het Mobile World Congress in Barcelona onthuld. Dat vindt dit jaar begin maart plaats. Wat voor nieuwe aankondigingen LG heeft gepland voor die beurs is nog onbekend; het lijkt nog wat vroeg om de opvolger van de LG G4 al aan te kondigen. 

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden