Vergelijk 2.698.036 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Samsung Galaxy Note Edge nu te koop

Door ,

De Samsung Galaxy Note Edge biedt een scherm zoals we dat nog niet eerder hebben gezien: aan de rand afgerond. En nu is het toestel van Samsung in Nederland te koop.

Samsung Nederland had het al aangekondigd, maar nu is het moment ook werkelijk daar: De Samsung Galaxy Note Edge is vanaf vandaag in Nederland te koop. Mensen die het toestel al gepre-ordered hadden, krijgen het toestel waarschijnlijk vandaag of morgen uitgeleverd. Hoewel het toestel momenteel bij nog niet al teveel webwinkels te krijgen is, is de kans groot dat er snel meer winkels bijkomen die de Note Edge gaan aanbieden.

Samsung Galaxy Note Edge handson

De Note Edge

De Note Edge werd al in september door Samsung onthuld, maar toen zou het toestel niet uitkomen in Nederland. Een maand geleden kwam Samsung daar op terug, en dus kunnen we nu alsnog genieten van het gebogen scherm, een feature die verder alleen in een andere vorm terug te vinden is in de LG G Flex. Verder heeft de Note Edge vrijwel dezelfde specificaties als de Galaxy Note 4, en dat is niet mis. Het is zelfs het beste wat Samsung op dit moment te bieden heeft. We zetten het kort voor je op een rijtje.

  • 2.7 GHz quad-core processor met 3GB werkgeheugen
  • 16 megapixel camera
  • 5.6 inch Quad HD AMOLED-scherm mét Edge
  • Voorzien van S Pen

We namen de Note Edge al even onder handen in september tijdens de onthulling , en waren toen best onder de indruk. Op dat moment was echter nog niet duidelijk dat het toestel naar Nederland zou komen. Toen lag de adviesprijs op 960 euro. Inmiddels is dat gedaald naar 850 euro, wat nog steeds een enorm bedrag is, maar niet zo exorbitant als eerst.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden