Vergelijk 2.449.415 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

'Onthulling LG G Flex 2 in januari'

Door ,

LG staat mogelijk op het punt een nieuwe flexibele smartphone te onthullen. De Koreaanse fabrikant zou begin januari de LG G Flex 2 voor het eerst willen tonen op de Consumer Electronics Show in Las Vegas.

De opvolger van de LG G Flex wordt waarschijnlijk begin januari onthuld, zo meldt AndroidAuthority. Volgens de site wordt het toestel, dat waarschijnlijk de  G Flex 2 gaat heten, op de CES in Las Vegas voor het eerst getoond. De G Flex-toestellen zijn smartphones met een Curved OLED scherm, dat al gebogen is maar door de gebruiker nog lichtelijk verder gebogen kan worden zonder gebreken.

G Flex 2 specificaties

De specificaties van de G Flex 2 zijn nog wat onduidelijk. Volgens Android Authority wordt het toestel wat kleiner dan de vorige G Flex, maar komt de resolutie hoger te liggen. Dat is een welkome verandering, gezien het eerste toestel met zijn 6 inch scherm aan de forse kant was. Bovendien lag de resolutie met 720x1280 pixels wel wat laag. De achterkant zou opnieuw zelfreparerend zijn, wat betekent dat kleine krasjes na verloop van tijd vanzelf weer verdwijnen. 

LG G Flex

Gebogen beeldscherm

De eerste G Flex verscheen begin dit jaar in Nederland, al werd het toestel slechts zeer beperkt uitgebracht. De flexibele smartphone was vooral bedoeld als gadget en om duidelijk te maken dat LG voorop loopt in beeldschermtechnologie. De G Flex is vooralsnog de enige smartphone met een gebogen scherm die in Nederland verkrijgbaar is. Wel zou in december de Galaxy Note Edge hier verschijnen, Samsung's smartphone met een gebogen schermrand. 

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden