Vergelijk 2.468.378 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Sony rolt Android 4.4.4 uit voor Sony Xperia M2

Door , - 1 reactie

Bezitters van een Sony Xperia M2 kunnen vanaf deze week een kleine update verwachten. Sony werkt de toestellen bij naar Android 4.4.4, de laatste versie van Android KitKat.

Sony is begonnen met de uitrol van een Android 4.4.4 KitKat update voor de Xperia M2, zo meldt XperiaBlog. Het gaat om een relatief kleine update, omdat de toestellen al sinds deze zomer op Android 4.4.2 liepen. De nieuwe update lost wel verschillende bugs op. Zo wordt een probleem met vertraging bij het geluid opgelost, en is er mogelijk een oplossing voor sommige accu's die wel erg snel leeg liepen. 

De update heeft versienummer 18.3.C.0.40. Omdat de nieuwe software geleidelijk wereldwijd wordt uitgerold kan het even duren voordat jouw toestel aan de beurt is. Zodra je de update kunt downloaden ontvang je automatisch een notificatie van je Xperia M2. Of de Xperia M2 Aqua, een waterdichte variant van het toestel, de update ook al ontvangt is nog onduidelijk.

Sony Xperia M2

Android 5.0 update

Sony heeft nog geen Android 5.0 Lollipop updateplannen bekend gemaakt. Het is waarschijnlijk dat high-end vlaggenschepen als de Xperia Z3 en de Z3 Compact binnenkort een Android 5.0 kunnen verwachten, maar de Japanse fabrikant heeft nog niets bevestigd. Het is nog even afwachten of de Xperia M2 ook op verdere updates kan rekenen. 

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden