Vergelijk 3.474.765 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Dual-sim Samsung Galaxy S5 krijgt Nederlandse release

Door , - 1 reactie

Een dual-sim versie van de Samsung Galaxy S5 is vanaf deze week ook in Nederland verkrijgbaar. De Galaxy S5 Duos is één van de weinige high-end dual-sim smartphones.

De Samsung Galaxy S5 Duos is vanaf deze week verkrijgbaar bij een enkele webwinkel, kort nadat Samsung eerder deze maand een dual-sim Galaxy S5 Mini introduceerde in Nederland. Het is voor het eerst dat een dual-sim versie van Samsung's high-end smartphones in Nederland verschijnt. De dual-sim ondersteuning van de S5 Duos betekent dat je twee simkaarten tegelijk kunt gebruiken in het toestel, zodat je continu bereikbaar bent op meerdere nummers.

Het toestel is enkel verkrijgbaar in het zwart, door Samsung 'Charcoal Black' genoemd.

Samsung Galaxy S5

Samsung Galaxy S5 Duos specificaties

De hardware van de Galaxy S5 Duos is grotendeels ongewijzigd gebleven ten opzichte van de gewone Galaxy S5. De Android-smartphone heeft nog steeds een 5,1 inch scherm met Full HD-resolutie, een krachtige 2,5 GHz quad-core processor, en een 16-megapixelcamera achterop. Het toestel loopt nog op Android 4.4 KitKat, al verschijnt een update naar Android 5.0 Lollipop waarschijnlijk begin volgend jaar.

De Galaxy S5 Duos is in veel opzichten een unieke dual-sim smartphones. Doorgaans zijn dual-sim toestellen budgetmodellen of middenklassers. High-end smartphones met dual-sim ondersteuning zien we maar zelden. Met Samsung's toestel heb je toch zowat de beste hardware van het moment met een dual-sim telefoon. Bovendien ondersteunt de S5 Duos ook nog eens 4G. Samen met een toestel van Alcatel is het de enige dual-sim smartphone met 4G.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden