Vergelijk 2.028.688 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

KPN en Hi bieden MB's delen vanaf 3 december

Door ,

Klanten van KPN en Hi die op hetzelfde adres wonen kunnen volgende maand hun databundels delen. De optie komt bovenop de korting die samenwonende KPN-klanten krijgen.

Heb je een mobiel abonnement bij KPN of Hi, dan kun je vanaf volgende maand je MB's delen met andere KPN- en Hi-abonnees op hetzelfde adres. Via de MijnHi en MijnKPN-app is het vanaf 3 december mogelijk een deel van je databundel te doneren aan iemand anders. De enige vereiste is dat de andere abonnementen op hetzelfde adres staat ingeschreven als het jouwe. Of het om familie, vrienden, studiegenoten of wat dan ook gaat maakt verder niet uit. 

Er kunnen maximaal 10 gebruikers van MB's delen per adres zijn. Je MB's delen kan alleen met mensen die een abonnement bij Hi of KPN hebben. Klanten bij KPN-dochterbedrijven Telfort en Simyo kunnen vooralsnog geen gebruik maken van de actie.

KPN Compleet en FamilieVoordeel

KPN biedt al een tijdje verschillende voordelen voor consumenten die meerdere producten bij de provider afnemen. Neem je zowel TV, telefonie als internet af bij KPN dan krijg je extra data, gratis onderling bellen, en extra TV-zenders. Voor ieder extra mobiel abonnement dat op hetzelfde adres staat geregistreerd krijg je bovendien 10 euro korting per maand met KPN FamilieVoordeel.

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden