Vergelijk 3.166.861 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Nieuwe HTC-toestellen voor 2010!

Door ,

In oktober presenteerde HTC op een bijeenkomst in Wenen een hele reeks nieuwe telefoons, bedoeld voor het eerste halfjaar van 2010. Deze informatie is nu uitgelekt. Hieronder volgt een overzicht van de nieuwe HTC-toestellen.

Update juli 2010

Dit artikel is van december 2009.
Kijk hier voor een update over de nieuwste HTC toestellen in 2010.

 

----

De telefoons zijn opgedeeld in meerdere categorieën. De eerste categorie is 'Design', waaronder de HTC Salsa en de HTC Legend vallen. Beiden hebben een Android-besturingssysteem en worden respectievelijk in maart en in juni 2010 verwacht.

HTC Legend

Kijk hier voor meer informatie en details

HTC Salsa 

Kijk hier voor meer informatie en details

 

De volgende categorie is 'Social'. Onder deze noemer zijn de HTC Tide en de HTC Buzz ondergebracht, met respectievelijk releasedata voor april en mei 2010. Ook deze toestellen werken op Android.

HTC Tide

Kijk hier voor meer informatie en details

HTC Buzz

Kijk hier voor meer informatie en details

 

De laatste van de Android-toestellen, de HTC Bravo, vinden we terug in de categorie 'Performance'. Dit toestel komt naar verwachting in april 2010 uit.

HTC Bravo

Kijk hier voor meer informatie en details

 

De laatste categorie is 'Productivity', waarin we drie Windows Mobile 6.5 Handsets terugvinden. Dit zijn de HTC Photon, de HTC Trophy en de HTC Tera. De Photon komt naar verwachting in april 2010 uit en de Trophy in mei 2010. Van de Tera is nog geen releasedatum bekend.

HTC Photon

Kijk hier voor meer informatie en details

HTC Trophy

Kijk hier voor meer informatie en details

HTC Tera

Kijk hier voor informatie en details

Natuurlijk kan er nog een hoop veranderen tot aan de daadwerkelijke release van deze telefoons. Wat dit overzicht in ieder geval duidelijk maakt, is dat er een mooi evenwicht tussen Android- en Windows Mobile-toestellen is en dat het ondersteunen van sociale netwerksites een belangrijk speerpunt is. Zie jij jezelf al met één van deze toestellen? Blijf dan GSMInfo.nl in de gaten houden!

 

Update juli 2010

Inmiddels is er natuurlijk veel meer bekend over de HTC toestellen van 2010. Lees het vervolgartikel om te zien wat er is gebeurd met HTC in 2010.

 

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden