Vergelijk 3.072.124 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Samsung Galaxy Android 4.4.4 KitKat updates onderweg

Door ,

Verschillende Samsung-smartphones zullen de komende maand een update naar Android 4.4.4 KitKat krijgen, zo blijkt uit uitgelekte documenten. Onder andere de Galaxy S4 en Note 2 zijn in november al aan de beurt.

De Android 4.4.4 KitKat update rolt vanaf november uit voor verschillende recente en minder recente Samsung Galaxy-smartphones, zo blijkt uit uitgelekte documenten die op XDA-developers staan. Een update voor de Galaxy S4 en Galaxy Note 3 Neo zou op dit moment in de laatste fase van tests verkeren, terwijl de Galaxy S4 Mini, Galaxy Grand 2 en Galaxy Note 2 nog wat meer getest moeten worden.

De update voor deze Android-smartphones zal vermoedelijk uitgerold worden. Daardoor kan het zo zijn dat de update niet direct beschikbaar is voor jouw smartphone. Een grote ramp is dat niet: Android 4.4.4 KitKat brengt vooral kleine verbeteringen achter de schermen met zich mee. Naast enkele bugfixes zijn er minimale performance upgrades, maar geen grote nieuwe features.

Samsung Galaxy Android 4.4.4 updates

Android L update?

Vermoedelijk is het voor veel van deze toestellen de laatste update die ze zullen ontvangen. Zo is de Samsung Galaxy Note 2 inmiddels meer dan twee jaar oud. Het toestel werd in 2012 gelanceerd met Android 4.1 en heeft sindsdien al meerdere grote updates ontvangen. Google introduceerde eerder dit jaar Android L, en de definitieve release van deze Android 5.0 update is vermoedelijk morgen. De kans dat er een Android L Galaxy Note II update zal verschijnen is echter vrij klein.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden