Vergelijk 2.615.699 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

HTC One M8 krijgt Eye Experience update

Door ,

De HTC One (M8) en verschillende andere recente HTC-smartphones krijgen binnenkort een speciale 'Eye Experience' update. Deze update moet verschillende nieuwe camerafeatures aan gebruikers gaan bieden.

HTC onthulde gisteren de Desire Eye, een nieuwe smartphone met een indrukwekkende 13-megapixelcamera voorop. De Taiwanese fabrikant lijkt zich opnieuw uit te willen vinden als een bedrijf waarbij de camera centraal staat, en daarom werd gisteren ook de 'Eye Experience' onthuld. Dit is een nieuwe set features die de camerasoftware op HTC-smartphones moet verbeteren.

Eye Experience zal niet alleen op de Desire Eye terug te vinden, maar ook op vrijwel alle mid-end en high-end smartphones die HTC het afgelopen jaar heeft uitgebracht. De Eye Experience update zal vanaf volgende maand uitgerold worden voor de HTC One (M8), de HTC One (M7), HTC One Mini, HTC One Mini 2, HTC Desire 816, HTC One Max en de HTC Desire 820.

HTC Eye Experience update

Eye Experience features

In de Eye Experience update zul je verschillende features vinden die niet alleen de camera-app verbeteren, maar ook nieuwe functionaliteit toevoegen. Zo is er bijvoorbeeld Auto Selfie, waarmee je automatisch een selfie maakt door twee seconden de camera stil te houden en op je gezicht te richten. Met Voice Selfie maak je foto's door 'cheese' te roepen, of video's door 'action' te roepen. Daarnaast kun je je gezicht samenvoegen met dat van een ander in Face Fusion, of Live Makeup gebruiken om je gezicht er wat gladder en jonger uit te laten zien.

Daarnaast krijgt de camera een face tracking feature, die handig is als je bijvoorbeeld aan het videochatten bent. Met Eye Experience zorgt je HTC-smartphone er automatisch voor dat je gezicht altijd goed in beeld is, en eventueel zelfs beeldvullend. Deze feature werkt met tot vier gezichten tegelijk, zodat je zelfs met een complete groep kunt Skypen en zeker bent dat iedereen in beeld is. Ook kun je nu tegelijkertijd foto's en video's maken met beide camera's, en zelfs het eindresultaat van beide foto's samenvoegen.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden