Vergelijk 3.033.548 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Nokia's goede voornemens voor 2010: 3 high-end toestellen

Door ,

Gisteren maakte Nokia enkele voornemens voor 2010 bekend op het Capital Markets Day event. De producent beloofde ons onder andere 3 nieuwe high-end toestellen.

Het jaar 2009 zit er bijna op en dat betekent dat producenten hun targets en doelen voor het nieuwe jaar vast gaan stellen. Nokia bracht ook haar doelstellingen naar voren en tussen alle verkoopcijfers en procenten door lazen we ook een aantal andere interessante voornemens.

Zo zal Nokia in 2010 haar Symbian-interface gaan verbeteren. Daabij zullen twee nieuwe high-end toestellen worden uitgebracht die deze upgrade moet introduceren. Wat dit voor toestellen gaan worden in nog niet bekend gemaakt.

Daarbij maakte Nokia bekend dat er in het tweede halfjaar het eerste Maemo 6-mobieltje wordt uitgebracht. Met de Nokia N900 brengt men binnenkort het eerste toestel met Maemo 5, maar de nieuwe high-end telefoon zal alweer over de vernieuwde versie beschikken.

Tot slot heeft men zichzelf ook ten doel gesteld het aantal Touch- en Qwerty-toestellen op te schroeven. Misschien een nieuwe versie van de Nokia 5230 of 6760 Slide? Laten we hopen dat Nokia zich aan de voornemens kan houden.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden