Vergelijk 3.020.302 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

BlackBerry Classic te zien op uitgelekte foto's

Door , - 1 reactie

Op Weibo zijn wat interessanten foto's van de BlackBerry Classic uitgelekt. Zo is het toestel te zien naast een aantal belangrijke andere BlackBerry's, waardoor je een goed idee krijgt van de grootte.

De BlackBerry Classic is op een aantal uitgelekte foto's te zien. Nu konden we al eerder een blik werpen op het toestel, dus we weten hoe hij eruit ziet. Interessant is echter dat hij naast een aantal andere BlackBerry's is gefotografeerd, zodat je een goed idee krijgt van de grootte van het nog uit te komen toestel. Hieronder is hij bijvoorbeeld op de gevoelige plaat gezet naast een BlackBerry Q10 en een Bold 9900.

BlackBerry Classic

BlackBerry voor puristen

De BlackBerry Classic is dan wel voorzien van BlackBerry OS 10, het is in alle opzichten een 'klassiek' toestel. Zo is het bijvoorbeeld uitgerust met een trackpad, is de terug-knop weer terug en zijn er net als bij de Bold-serie weer knoppen voor het opnemen en ophangen van gesprekken. Het volledige qwerty-toetsenbord kan natuurlijk ook niet ontbreken. Het scherm is overigens ook gewoon aanraakgevoelig, dus je kan zelf kiezen hoe je je telefoon het liefst wil bedienen. De BlackBerry Classic lijkt met al zijn klassieke elementen vooral gericht op BlackBerry-puristen, maar we kunnen ons voorstellen dat wanneer de prijs goed is, ook veel andere mensen de Classic interessant zullen vinden. Volgens de laatste berichten komt de Classic in november van dit jaar op de markt.

BlackBerry Classic

De Classic naast een Porsche Design P'9981

Bron: GSMarena

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden