Vergelijk 2.998.280 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Nokia Lumia 820 Windows Phone 8.1 update rolt uit in Nederland

Door , - 1 reactie

Bezitters van een Nokia Lumia 820 in Nederland kunnen vanaf deze week aan de slag met Windows Phone 8.1 en Nokia Cyan. De update zou nu uitgerold worden voor alle varianten van de Windows Phone.

De Nokia Lumia Cyan update met Windows Phone 8.1 voor de Lumia 820 rolt nu uit in Nederland, zo meldt Nokia's site. De update zou beschikbaar moeten zijn voor de simlockvrije variant en versies van T-Mobile, KPN en Vodafone. Als de update voor jouw Lumia 820 beschikbaar is ontvang je daarover automatisch een notificatie op je toestel.

Je kunt ook handmatig controleren naar de beschikbaarheid van de update door onder 'Instellingen' naar 'Over' te gaan en vanuit daar de Lumia te laten zoeken. De update downloaden gebeurt over-the-air op de Lumia zelf, dus zonder dat je het toestel op een computer hoeft aan te sluiten. Verschillende andere Windows Phone-toestellen zoals de Lumia 920 en de Lumia 520 hebben de update al eerder ontvangen.

Nokia Lumia 820

Nieuw in Windows Phone 8.1 en Lumia Cyan

Windows Phone 8.1 is een grote update voor Microsoft's mobiele besturingssysteem die enkele veelgevraagde features toevoegt. Nieuw is onder andere het 'Action Center', Microsoft's versie van een notificatiecentrum. Ook zijn er meer manieren om je startscherm te customizen, met een achtergrond die je aan kunt passen en verschillende formaten Live Tiles.

Voor Lumia-smartphones wordt ook nog de 'Cyan'-update toegevoegd, met verschillende features exclusief voor smartphones van Nokia. Zo wordt de Lumia 820 voorzien van de Creative Studio app, waarmee je foto's kan bewerken. Ook krijg je een speciaal menu waarin je de helderheid en het contrast van je scherm meer kunt aanpassen. Bovendien worden alle huidige Lumia-exclusieve apps bijgewerkt naar de nieuwste versie.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden