Vergelijk 2.518.953 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

HTC One Android 4.4.3 update rolt uit in Nederland

Door ,

De HTC One (M7) wordt vanaf deze week bijgewerkt naar Android 4.4.3 KitKat. De nieuwe software is sinds vorige week internationaal beschikbaar, maar vanaf vandaag kun je de HTC One update downloaden in Nederland.

De update voor de HTC One is nu beschikbaar in Nederland, zo meldt de fabrikant op Twitter. Met de update wordt de HTC One bijgewerkt naar Android 4.4.3 KitKat, de nieuwste versie van Google's mobiele besturingssysteem. HTC heeft enkele features uit Android 4.4.4 toegevoegd aan deze versie zodat de volgende update overgeslagen kan worden door de fabrikant. Het gaat om een update voor de HTC One uit 2013; de nieuwe HTC One (M8) van dit jaar is al langer voorzien van Android 4.4.

Nieuw in Android 4.4

Android 4.4.3 KitKat brengt vooral verbeteringen achter de schermen met zich mee die voor betere accuduur en minder hapering moet zorgen. Ook worden er enkele beveilingslekken gedicht, en er zijn optimalisaties doorgevoerd voor de WiFi- en mobiele netwerk-verbindingen. De Gallery, HTC's camera-app, en HTC Sync Manager worden bijgewerkt naar de nieuwste versie, en je wordt voorzien van Power To Give. Met die nieuwe app kun je 'extra' rekenkracht van je HTC One doneren voor het verwerken van academisch onderzoek.

Hoe download ik Android 4.4?

Zodra je de Android 4.4 update kunt downloaden op jouw HTC One krijg je daarover automatisch een notifcatie op je toestel. Je kunt eventueel ook zelf je toestel op updates laten zoeken in de instellingen. Je kunt de update over-the-air downloaden, dus zonder de One aan te sluiten op je PC. Wel raden we je aan enkel te downloaden via een WiFi-verbinding, anders verbruik je wel erg veel data. Ook is het handig om voor het installeren een back-up van je telefoon te maken, dan weet je zeker dat er geen data verloren gaat.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden