Vergelijk 3.067.859 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

'Meer waterdichte smartphones van Sony'

Door ,

We kunnen komend jaar mogelijk meer waterdichte smartphones van Sony verwachten. Volgens een betrouwbare bron zullen vrijwel alle mid-range Sony-smartphones in 2015 een waterdichte behuizing krijgen.

In 2015 kunnen we verschillende waterdichte smartphones van Sony verwachten, zo meldt Digitimes. De site zegt zich te baseren op betrouwbare bronnen. De nieuwe waterproof smartphones zullen niet alleen high-end vlaggenschepen zijn, maar ook mid-range toestellen. Mobiele telefoons in deze klasse kosten doorgaans zo tussen de 200 en 400 euro, toestellen als de Moto G. Tot nu toe zijn deze smartphones zelden waterdicht.

Xperia M2 Aqua

Sony onthulde onlangs al de Xperia M2 Aqua, een waterdichte variant van de Xperia M2. Het toestel is een echte middenklasser, met een 1,2 GHz quad-core processor en een relatief groot 4,8 inch scherm. De Xperia M2 Aqua zal dit najaar exclusief via Vodafone verkocht worden, en heeft een adviesprijs van 249 euro. Daarmee is het één van de goedkoopste waterdichte smartphones van het moment.

Samsung, HTC en Lenovo

Volgens Digitimes zullen er komend jaar meer waterdichte smartphones met lagere prijzen verschijnen. Onder andere Samsung, HTC en Lenovo zouden in Sony's voetsporen volgen en verschillende waterdichte mid-range toestellen uitbrengen in 2015. Bronnen beweren dat er komend jaar 20 tot 30% meer waterdichte toestellen verscheept zullen worden dan de afgelopen twee jaar.

Tip: Bekijk nu een overzicht van alle waterdichte smartphones

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden