Vergelijk 2.506.135 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Huawei Ascend Mate 7 foto's en teasers gespot

Door ,

Het lijkt inmiddels vrijwel zeker dat Huawei volgende maand de Ascend Mate 7 gaat onthullen. Foto's van Huawei volgende phablet zijn uitgelekt, en Huawei heeft enkele hints over een nieuw toestel vrijgegeven.

Op 4 september vindt in Berlijn een presentatie van Huawei plaats, waar de fabrikant één of meerdere nieuwe smartphones gaat presenteren. Vandaag gaf Huawei een aantal afbeeldingen vrij die hinten naar de nieuwe smartphone, en het lijkt inmiddels vrijwel zeker dat het om de Huawei Ascend Mate 7 gaat.

Teaser

De verschillende afbeeldingen hinten naar een smartphone met 8 cores, een vingerafdrukscanner, en verbeterde beveiling. Op één van de afbeeldingen is '83/100' te zien: vermoedelijk een hint dat 83% van de voorkant van het toestel gebruikt wordt door het scherm. Dat zou betekenen dat de Mate 7 één van de kleinste schermranden ('bezel') voor een smartphone ooit heeft.

Huawei Ascend Mate 7 teaser Huawei Ascend Mate 7 teaser Huawei Ascend Mate 7 teaser Huawei Ascend Mate 7 teaser Huawei Ascend Mate 7 teaser Huawei Ascend Mate 7 teaser Huawei Ascend Mate 7 teaser

Daarnaast verschenen er ook enkele nieuwe foto's van de Ascend Mate 7 online dankzij de TENAA, een Chinese overheidsdienst die telefoons keurt voor ze op markt verschijnen. Op de foto's zien we een gigantische smartphone met een fors scherm en een minimale bezel. De vingerafdrukscanner lijkt achterop het toestel te zitten, vergelijkbaar met de HTC One Max. Of dat in de praktijk prettig werkt is nog maar de vraag met zo'n grote smartphone.

Huawei Ascend Mate 7

Huawei Ascend Mate 7 specificaties

Eerder doken er al verschillende Huawei Mate 7 specificaties op. Het toestel zou beschikken over een 6 inch scherm met een Full HD-resolutie van 1080x1920 pixels. De processor is een octa-core geklokt op 1,8 GHz, met 2 GB werkgeheugen en 16 GB opslagruimte. Achtero pzou een 13-megapixelcamera zitten ,voorop een 5-megapixelcamera.

Het is nog onduidelijk of de Huawei Ascend Mate 7 ook in Nederland zal verschijnen. De Mate 2 werd begin dit jaar uitgebracht, maar alleen in Amerika en China. Dat de Mate 7 in Berlijn onthuld wordt wijst echter op een mogelijke Europese release voor de nieuwe phablet. Over twee weken weten we waarschijnlijk meer: dan vindt Huawei's presentatie plaats. Ook GSMinfo.nl zal daarbij aanwezig zijn.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden