Vergelijk 2.694.849 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Nokia Lumia 520 Windows Phone 8.1 update nu in Nederland

Door , - 1 reactie

De Nokia Lumia 520 update naar Windows Phone 8.1 rolt sinds kort ook in Nederland uit. De populairste Windows Phone wordt daarmee voorzien van verschillende nieuwe features, waaronder een verbeterd toetsenbord en een notificatiecentrum.

Heb je een Nokia Lumia 520, dan is een update naar Windows Phone 8.1 waarschijnlijk nu beschikbaar voor je. De Nederlandse T-Mobile, Vodafone en simlockvrije versies van de goedkope Windows Phone kunnen nu een update verwachten, zo meldt Nokia's site. De nieuwe software heeft versienummer 3058.50000.1425.0004 en zodra deze beschikbaar is kun je de Lumia 520 update downloaden over-the-air, dus via je toestel zelf. Het is ook mogelijk om handmatig op updates te controleren door op je Lumia onder 'Instellingen' naar 'Telefoonupdate' te gaan.

Nieuw in Windows Phone 8.1

Windows Phone 8.1 is de nieuwste versie van Microsoft's mobiele besturingssysteem. Nieuw is onder andere het 'Action Center', Microsoft's versie van een notificatiecentrum waar meldingen over nieuwe mails en afspraken staan, en waar je ook enkele Quick Settings kunt vinden. Daarnaast zijn er meer opties voor je Live Tiles en er is een upgrade naar Internet Explorer 11. Het toetsenbord is nu voorzien van Swype-functionaliteit zodat je sneller kunt typen.

Nokia Lumia 520

Populairste Windows Phone

De Nokia Lumia 520 verscheen begin 2013 en is sindsdien al meer dan twaalf miljoen keer verkocht. Ruim 20% van alle verkochte Windows Phones wereldwijd is een Lumia 520, waarmee het toestel de populairste Windows Phone ooit is. In enkele landen is Microsoft's budgetphone zelfs de populairste smartphone in zijn prijsklasse, beter-verkopend dan Android-smartphone met een vergelijkbare prijs. Een opvolger, de Nokia Lumia 530, ligt binnenkort in de winkels. 

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden