Vergelijk 3.579.277 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Sony Xperia M2 Android 4.4 KitKat update rolt uit

Door ,

Een update voor de Sony Xperia M2 naar de nieuwste versie van Android rolt vanaf deze week wereldwijd uit. Met de update naar Android 4.4 KitKat wordt de Xperia M2 gelijk voorzien van de nieuwste software van Sony.

De Sony Xperia M2 Android 4.4 update wordt vanaf deze week wereldwijd uitgerold, zo meldt XperiaBlog. De 4G-variant van het toestel zou onder andere in Frankrijk, Ierland, Rusland en Thailand al van de nieuwe software voorzien zijn. Omdat de update geleidelijk wordt uitgerold kan het nog wel enkele weken duren voordat deze voor de Nederlandse Xperia M2-variant beschikbaar is. Zodra je de update kunt downloaden krijg je automatisch een notificatie daarover op je toestel. 

Nieuw in Android 4.4 KitKat

Met de update (met versienummer 18.3.C.0.37) wordt de Sony Xperia M2 voorzien van Android 4.4.2 KitKat, zowat de nieuwste software die Google te bieden heeft. KitKat zorgt vooral voor veel verbeteringen achter de schermen die ervoor zorgen dat het toestel soepeler en sneller zou lopen. Ook zou de batterijduur erop vooruit moeten gaan. 

Sony Xperia M2

Daarnaast voert Sony zelf ook een flink aantal verbeteringen door. De Sony Xperia M2 wordt voorzien van een nieuwe statusbar met vernieuwde Quick Settings. Je kunt nu zelf kiezen welke instellingen direct beschikbaar zijn in je notificatiemenu. Sony verbetert ook de Battery Stamina Mode. Tot slot worden alle meegeleverde applicaties van Sony bijgewerkt naar de nieuwste versie, waaronder de Gallerij en andere Media-apps, Xperia Themes, en de Sony Entertainment Network apps.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden