Vergelijk 3.033.548 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Nieuwe BlackBerry's uitgelekt

Door , - 1 reactie

De BlackBerry Z20 was een toestel waar nog niemand van had gehoord. Bij BlackBerry staan de sluizen echter open na de al eerder uitgelekte video van de reeds aangekondigde Passport.

Bij BlackBerry is er het een en ander uitgelekt. We weten al enige tijd dat de BlackBerry Passport eraan komt, maar Carphone Warehouse postte enkele dagen geleden een videopreview van het toestel. Daarnaast blijkt uit een uitgelekte email aan een telecomprovider dat het bedrijf nog dit jaar de BlackBerry Classic gaat uitbrengen. Volgend jaar zou de BlackBerry Z20 uit moeten komen. De Z20 zou de vervanger worden van het eerste toestel dat met BlackBerry OS 10 werd uitgerust, de BlackBerry Z10. De Classic zou de BlackBerry Q10 moeten gaan aflossen.

De BlackBerry Z20?

Het meest opvallende nieuws is echter de BlackBerry Z20. Van dat toestel had nog niemand iets gehoord, maar het moet begin 2015 uitkomen als vervanger van de Z10. Dat is nog even, dus verwacht in de komende maanden gelekte foto's van het toestel en tevens de specificaties. Nu is dat nog allemaal onduidelijk, vooralsnog weten we alleen dat de Z20 net als zijn voorganger alleen voorzien zal zijn van een touchscreen. De qwerty-toetsenborden zullen alleen op de Passport en de Classic te vinden zijn.

De Passport nader bekeken

Al eerder deze week werd het andere BlackBerry-toestel, de Passport, in een korte videopreview op de korrel genomen. Die zie je hieronder.

Bron: BlackBerry Empire

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden