Vergelijk 2.506.135 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Nokia X6 vanaf vandaag verkrijgbaar, maar nog nergens te koop!

Door ,

De Nokia X6 is een high-end muziekmobieltje dat het nieuwe paradepaardje moet worden van de Nokia X-serie. Volgens Nokia's persbericht zou de X6 vandaag te koop moeten zijn, maar er is nog geen winkel die hem kan leveren.

Een tijdje terug berichtten we dat tegelijkertijd met de presentatie van Rihanna de Nokia X6 gelanceerd zou worden. Achteraf bleek dat dit slechts een promotiestunt was en de daadwerkelijke verkoop nog even op zich liet wachten. Toen kwamen er berichten dat de X6 op 27 november eerst in Engeland en Finland uit zou komen, maar vandaag wist het persbericht van Nokia ons te vertellen dat hij vanaf vandaag overal in Europa verkrijgbaar is. Kortom, onduidelijkheid alom.

Het vreemde is echter dat er nog bijna geen winkel melding maakt van de verkoop van de Nokia X6. Zelfs nog niet als pre-order. Misschien dat de toestellen op dit moment naar de winkel verstuurd worden, maar dan zouden zij daar toch van op de hoogte moeten zijn? Desalniettemin, de X6 zal spoedig te koop zijn. Hopelijk is hij nog op tijd zodat de Sint hem onze schoenen kan stoppen.

Nokia X6

De Nokia X6 is een telefoon die in het oog springt. Het is een echt multimediamonster wat vooral te danken is aan Nokia's 'Comes With Music'. Vooral het downloaden van muziek is hierdoor vergemakkelijkt. Nokia Music Store biedt meer dan 6 miljoen liedjes die te downloaden zijn. Met het standaard intern geheugen van 32GB is er ook voldoende ruimte om de liedjes in je telefoon te herbergen. Andere opvallende zaken rondom de X6 zijn het 3.2" touchscreen met krasbestendig laagje, de snelle Nokia X6toegankelijkheid van al je social networks, een 5MP camera, WiFi en Bluetooth.

Mocht je de Nokia X6 voor 5 december willen hebben, dan zul je onze kindervriend wel heel lief aan moeten kijken. Het is namelijk een toestel uit de high-end categorie wat meteen ook al een duurder prijs met zich meebrengt. De kosten voor een Nokia X6 zullen liggen op €450 (excl. belastingen en subsidies). Wil je wat minder geld uitgeven, dan kun je nog altijd gaan voor de goedkopere Nokia X3, hoewel over dit toestel in het persbericht nog niets gezegd wordt.

We wachten met spanning af wie de Nokia X6 het eerst op de markt brengt!

 

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden