Vergelijk 2.726.150 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Ben verdubbelt stilletjes belminuten grootste abonnement

Door ,

Cadeautjes van je provider, dat ben je vast niet gewend. Ben heeft zonder het van de daken te schreeuwen het aantal minuten van het Ben Vaak-abonnement verdubbeld. Zonder de prijs te verhogen.

Zonder er al teveel ruchtbaarheid aan te geven heeft Ben een aanpassing gedaan aan haar abonnementen. Waar je gisteren nog bij zowel sim-only als met een toestel 500 minuten kreeg, is dat vandaag veranderd in 1000 minuten. De prijs voor deze bundel is hetzelfde gebleven, dus fanatieke bellers kunnen hun hart ophalen. Ben verhoogde al eerder het aantal minuten van het 250-minuten-abonnement naar 300 minuten zonder de prijs te verhogen, maar dat was niet zo'n grote toename vergeleken met de huidige verandering.

Met welk toestel?

Je kan natuurlijk een Ben Sim Only nemen, maar sommige webwinkels bieden deze variant ook aan mét een toestel. Een lijst met toestellen die je gratis krijgt bij Ben vind je uiteraard ook op GSMinfo.nl, alsmede de uitgebreide tarieven en eigenschappen van het voordelige abonnement. Veel toestellen uit de goedkopere segmenten krijg je gratis, maar voor duurdere toestellen moet je blijven bijbetalen. Via bovenstaande lijst kan je ook gemakkelijk selecteren welke internetbundel je wil en in welke toestellen je geïnteresseerd bent.

Ben heeft niet publiekelijk aangekondigd dat het voortaan 1000 minuten in plaats van 500 minuten zou aanbieden, dus we weten ook niet hoe lang deze verandering stand zal houden. Zodra Ben zijn aanbod weer verandert, lees je dat uiteraard op GSMinfo.nl. Voorlopig blijft Ben echer de goedkoopste provider wanneer je op zoek bent naar veel minuten voor weinig geld. De provider die nog het meest in de buurt komt van Ben is Tele2, die voor 25 euro onbeperkt bellen aanbiedt in combinatie met een 200MB internetbundel. Bij Ben kost dat 20 euro.

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden