Vergelijk 3.008.595 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Lumia 830 met 'Nokia by Microsoft'-logo uitgelekt

Door ,

De opvolger van de Nokia Lumia 820 is mogelijk uitgelekt. Het nieuwe toestel lijkt bovendien een eerste indicatie te geven van Microsoft's plannen met de Nokia-naam.

Afbeeldingen van een nieuwe Nokia-smartphone zijn uitgelekt, voorzien van een 'Nokia by Microsoft'-logo. Het toestel zou verder beschikken over een PureView-camera, een 4,5 inch scherm met resolutie van 480x800, en een Snapdragon 400-processor. Het zou gaan om de Lumia 830, een opvolger voor de Lumia 820, zo ontdekte WindowsBlogItalia.

Op het toestel is bovendien te zien dat Microsoft langzaam maar zeker de integratie van Nokia's mobiele divisie voortzet. De overname van Nokia's toestellentak door Microsoft werd begin dit jaar afgerond, en de Lumia 830 zou één van de eerste toestellen zijn die door Microsoft wordt onthuld en uitgebracht. Dat valt op de afbeelding al een beetje te zien: de merknaam is nu 'Nokia by Microsoft'. Volgens bronnen zou Microsoft op termijn volledig afscheid nemen van de Nokia-naam, maar gezien dit lek gaat dat afscheid geleidelijk.

Nokia Lumia 830

Releasedatum

Het is nog onduidelijk wanneer de Nokia Lumia 830 op de markt komt. De fabrikant focust op dit moment op de Nokia Lumia 630, die sinds kort in Nederland te koop is, en de Nokia Lumia 930, die vanaf juli verkrijgbaar is. Vermoedelijk is de Nokia Lumia 830 dan ook een toestel dat pas dit najaar zal verschijnen.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden