Vergelijk 3.379.374 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Vodafone introduceert Alles-in-1 op Reis XL-dagbundel

Door , - 2 reacties

Vodafone biedt vanaf volgende week een nieuwe dagbundel voor in het buitenland. Deze Alles-in-1 op Reis XL-bundel maakt het iets goedkoper om te bellen, sms'en en internetten in het buitenland.

De nieuwe Vodafone Alles-in-1 op Reis XL-dagbundel kost vier euro per dag. In ruil daarvoor krijg je 100 belminuten, 100 minuten gebeld worden, 100 sms'jes, en 100 MB om te internetten. Zit je in een land waar Vodafone een 4G-netwerk heeft, dan kun je zelfs internetten via  dat 4G-netwerk. De bundel is vanaf 7 juli beschikbaar.

Je kunt Vodafone's nieuwe bundel gebruiken in alle 43 'Voordeellanden' van de provider. Dat zijn niet alleen de meeste landen in Europa, zoals Duitsland, Frankrijk en Groot-Brittannië, maar ook landen als Japan en Australië. Je kunt de bundel activeren via My Vodafone of de My Vodafone-app. Zodra je de bundel hebt geactiveerd wordt deze automatisch gebruikt zodra je in het buitenland belt, sms't of internet. Gebruik je één van deze diensten, dan betaal je 4 euro voor die dag. Maar gebruik je de bundel niet, dan wordt er ook niets in rekening gebracht.

Alles-in-1 op Reis

Naast de XL-bundel kun je ook nog steeds voor de gewone Vodafone Alles-in-1 op Reis-dagbundel kiezen. Deze kost 2 euro per dag. Daarvoor krijg je 20 minuten om te bellen of gebeld te worden, 20 sms'jes, en 35 MB's. Op Vodafone's site kun je een overzicht van alle voordeellanden vinden.

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden