Vergelijk 3.498.403 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

LG L65 vanaf vandaag te koop in Nederland

Door ,

Vanaf vandaag is het voor Nederlandse consumenten mogelijk om de LG L65 te bestellen. Wat is het voor toestel en biedt het eigenlijk wel meerwaarde op het bestaande aanbod? GSMinfo.nl kijkt wat het toestel te bieden heeft.

De LG L70 is nu al enige tijd op de markt, maar dat is niet het enige toestel uit de meest recente L-serie. In april werd de LG L65 al aangekondigd voor de Russische markt, maar nu is deze budgetknaller ook in Nederland te verkrijgen. Dat zijn zeer schappelijke prijzen, zeker als je kijkt wat je er voor krijgt. Een korte opsomming van de belangrijkste LG L65 specificaties:

  • 1.2 GHz dual-core processor, 1GB RAM
  • 4GB intern geheugen, uit te breiden met microSD van max. 32GB
  • Loopt op Android 4.4 KitKat
  • 4.3 inch IPS-scherm met 480 bij 800 pixels
  • 5 megapixel camera met led-flitser

LG L65 wit

Heftige concurrentie

De LG L65 komt niet in een gespreid bedje terecht. De concurrentie op dit prijspunt is nogal hevig. Zo heeft Acer met de Liquid E3 een enigszins gelijk geprijsd toestel in huis, maar met een iets groter scherm en hogere resolutie. Ook de Motorola Moto G biedt nét iets betere specificaties, al is dat wel voor een kleine meerprijs.

Toch is de L65 een interessante aanvulling op de bestaande derde L-serie, die verder bestaat uit de L40, L70 en L90. Zo heeft LG eigenlijk voor elke consument in het budgetsegment een toestel naar keuze. Het toestel is overigens per direct te bestellen, dan ploft er morgen een LG L65 op je deurmat.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden