Vergelijk 3.033.547 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

LG G3 nu al te pre-orderen

Door ,

Het toestel is nog nauwelijks aangekondigd of het is al te pre-orderen. En dat voor een bijzonder scherpe prijs, die hoogstwaarschijnlijk alleen nog maar gaat zakken.

De aankondiging van de LG G3 is nog maar net achter de rug. Toch wordt de LG G3 nu alvast door webwinkels aangeboden. Dat betekent dat je nu al voor de zeer schappelijke prijs van 542 euro een LG G3 kan reserveren. Webshop Belsimpel verwacht het toestel binnen vijf weken te kunnen uitleveren. Dat klopt ongeveer met de voorspellingen van LG, die de uitlevering begin juli verwachten. Voorlopig worden alleen de kleuren zwart en wit aangeboden, maar de verwachting is dat de goudkleurige variant daar op termijn bijkomt. De andere kleuren worden niet door LG gevoerd, maar kunnen wellicht toch opduiken op de Nederlandse markt.

LG G3 serie

De LG G3

De nieuwe LG heeft veel nieuwe, interessante features. Bovendien zijn de specificaties op zijn minst indrukwekkend. Hoe het toestel zich houdt in de praktijk, kun je lezen in onze LG G3 hands-on. Op papier is het echter ook bepaald geen saai toestel te noemen. We zetten de meest opvallende dingen even op een rijtje:

  • 5.5 inch QHD-scherm met 1440 bij 2560 pixels, hoogste PPI op de markt
  • 13 megapixel camera met laser autofocus en verbeterde beeldstabilisatie
  • 2.5 GHz Qualcomm Snapdragon 801 quad-core processor
  • Loopt op Android 4.4 KitKat met nieuwe LG-overlay

Vooral het scherm is een bijzonder onderdeel van de LG G3. Het is namelijk de eerste mobiele telefoon die met een QHD-scherm is uitgerust. Ook het aantal pixels per inch (534) is door de concurrentie nog niet geëvenaard. Wil je dus een telefoon met een superieur scherm, dan is dit het moment om te pre-orderen. Dan ploft hij bij jou als eerste op de deurmat.

Pre-orderen

Het is eigenlijk heel simpel.

LG G3

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden