Vergelijk 2.719.606 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Samsung Galaxy S5 Android 4.4.3 KitKat update niet meer ver weg

Door ,

Samsung is bezig met het testen van Android 4.4.3 voor de Samsung Galaxy S5. Het toestel loopt nu nog op Android 4.4.2, een versie die volgens uitgelekte updateschema's binnenkort naar een hele trits andere Samsung-toestellen komt.

Bezitters van een Samsung Galaxy S5 kunnen nu al genieten van Android 4.4 KitKat, maar volgens bronnen bij het welingelichte Sammobile is Samsung bezig met het testen van de nieuwe software. In de Android 4.4.3-versie zitten veel wijzigingen, maar weinig nieuwe features. Althans, features van Google zelf, want Samsung heeft natuurlijk ook nog de mogelijkheid om nieuwe features te installeren. Naast het gerucht dat Samsung de nieuwe Android-versie voor de Galaxy S5 aan het testen is, lekte ook nog een updateschema voor andere Samsung-toestellen uit.

Andere Galaxy-toestellen krijgen 4.4.2-update

In het andere schema dat via Sammobile is uitgelekt valt te zien dat Samsung-telefoons zoals de Samsung Galaxy Mega 5.8 en de Samsung Galaxy Mega 6.3 in de laatste testfase zitten. Wat verder opvalt aan het schema is dat de Android 4.4.2 KitKat-update voor de Samsung Galaxy S3 blijkbaar onstabiel is. Er wordt ook geen verwachte lanceerdatum genoemd, wat de geruchten dat de update niet zal worden uitgebracht verder vergroot. Verder biedt het schema weinig verrassingen. Er staan geen toestellen in waarvan we niet al wisten dat de KitKat-update zou verschijnen.

Samsung updates

Bron: Sammobile

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden