Vergelijk 2.444.021 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Nokia X6 wordt door Rihanna gelanceerd op 16 november!

Door ,

Twee maanden geleden was de officiële aankondiging van de Nokia X6. Rihanna zal met een concert op 16 november het startschot geven voor de wereldwijde lancering van de X6.

Rihanna Nokia X6De Nokia X6 werd gepresenteerd als het nieuwe vlaggenschip van Nokia's X-series. Tegelijker met de X6 werd ook de Nokia X3 bekendgemaakt. De X6 zal een echt multimedia-monster worden. Met het toestel kun je gebruik maken van functies als TV out, stereo speakers, 3.5mm audio jack, 5MP camera met optische lens en maar liefst 32 GB aan intern geheugen.

Om dit aanbod meer betekenis te geven biedt Nokia 'Comes With Music' waarmee je onbeperkt een jaar lang muziek kunt downloaden. De Nokia X6 zal waarschijnlijk los zo'n €450 gaan kosten. In de geruchtenstromen weet men te melden dat er in 2010 een X6-versie komt zonder 'Comes With Music'. Vanzelfsprekend zal dan ook de prijs wat lager komen te liggen.Nokia X6

Op 16 november zal Rihanna een concert geven in Londen. Daarmee geeft ze het startschot voor zowel haar eigen album als de Nokia X6. Het concert is live te zien via Nokia.com. Wie daarop besluit de Nokia X6 te kopen, krijgt gratis een exclusieve versie van het nieuwe album van Rihanna (Rated R) plus bonusnummer en een remix. Alle voorwaarden voor de creatie van een hype zijn aanwezig. 

In de laatste twee maanden van 2009 zit je dus lekker onder kerstboom naar Rihanna en de kerstliedjes te luisteren die je via Comes With Music op jouw nieuwe Nokia X6 hebt gezet.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden