Vergelijk 2.693.293 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

LG komt met Android 4.4 KitKat update voor Optimus G Pro

Door , - 3 reacties

LG zet er stevig de vaart in. Twee dagen geleden werd nog aangekondigd dat de G2 van een Android 4.4 KitKat-update zou worden voorzien, nu is de Optimus G Pro aan de beurt. In Zuid-Korea wordt de update nu al uitgerold.

Het nieuws over de aanstaande update voor de LG G2 ligt nog vers in het geheugen. Het uitrollen moet volgende week al aanvangen, konden we eergisteren lezen op GSMinfo.nl. Nu is de G Pro aan de beurt, de phablet van LG die we eerder al uitgebreid reviewden. Daar waren we toen best enthousiast over. Nu heeft LG aangekondigd dat het een Android 4.4 KitKat update uit gaat rollen voor de Zuid-Koreaanse variant van dit toestel. Dat betekent dat een internationale release niet ver weg meer is. Dat is in strijd met eerdere berichtgeving, die juist stelde dat de update pas in juni zou verschijnen.

Lg Optimus G Pro Official

De LG Optimus G Pro: ondergewaardeerd

Traditioneel rolt LG de updates eerst uit in het thuisland, Zuid-Korea. Wat er is veranderd, valt nu nog niet te zeggen want LG heeft geen changelog met de update meegeleverd. Wat we wel kunnen zeggen is dat dit mogelijk een revival van de G Pro kan betekenen, want het toestel is nooit immens populair geworden in Nederland. Onverdiend, zeker als je kijkt wat je krijgt voor het geld dat je nu nog moet betalen voor de Optimus G Pro.

  • 1.7 GHz quad-core processor
  • 2 GB werkgeheugen, 32GB intern geheugen
  • 13 megapixel camera
  • 5.5 inch Full HD scherm
  • Binnenkort dus Android 4.4 KitKat

Met die eigenschappen kunnen we het onmogelijk een slechte deal noemen. Dat zijn bijzonder schappelijke prijzen.

Beschikbaarheid

We verwachten de Android 4.4-update binnenkort. Heb je een LG Optimus G Pro? Wacht dan nog even geduldig af. Het zou ook zomaar zo kunnen zijn dat de update voor Nederlandse gebruikers pas in mei komt. Nog geen Optimus G Pro? Lees dan in de review hieronder waarom dat absoluut geen straf is.

> Lees hier de review van de LG Optimus G Pro

LG Optimus G Pro

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden