Vergelijk 2.468.378 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

'Samsung Galaxy Note 4 wordt waterdicht'

Door ,

De trend dat topmodellen waterdicht worden gemaakt verspreid zich steeds verder. Samsung maakte de nieuwe Galaxy S-telefoon al waterdicht, en is nu hetzelfde van plan met de Note-serie.

Het mag eigenlijk geen verrassing heten, want Samsung koos al bij de Samsung Galaxy S5 voor een waterdicht ontwerp. Nu lijkt een andere toptelefoon uit de Samsung-stal aan de beurt: de Galaxy Note. Als we de Koreaanse website IT Today mogen geloven, zal de Samsung Galaxy Note 4 een waterdichte behuizing treffen. Samsung gaat daarmee Sony achterna, dat al eerder koos voor een waterdichte behuizing bij zijn topmodellen.

Waterdichte smartphones

In het verleden had Samsung een ander beleid ten aanzien van waterdichte telefoons. Van de Samsung Galaxy S4 was een 'Active'-variant, die over dezelfde specificaties beschikte maar voorzien was van een geheel andere behuizing die wel waterdicht was. Daarnaast waren er speciale waterdichte modellen, zoals de Samsung Galaxy Xcover 2, die speciaal waren toegesneden op een ruwer gebruik.

Tip: Bekijk nu een overzicht van alle waterdichte smartphones

Nu gooit Samsung het dus over een andere boeg. De Samsung Galaxy S5 is waterdicht gemaakt, zonder al teveel aan te passen aan de behuizing. Het is natuurlijk de vraag of dat ook lukt bij de Samsung Galaxy Note 4. Wij zien het persoonlijk wel zitten, een waterdichte Note-telefoon, zolang de behuizing niet al te lomp wordt. Anders wordt het helemaal een opgave om de enorme telefoon in je handen te houden.

Bron: IT Today (Koreaans)

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden