Vergelijk 2.473.888 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

'Nieuwe HTC One op 25 maart al direct te koop'

Door ,

De nieuwe HTC One zal minuten na de onthulling al in de winkels liggen, zo heeft een Britse winkel laten weten. De Android-smartphone zal vlak na de launch al (in beperkte mate) te vinden zijn in enkele winkels.

Kun je écht niet wachten op de nieuwe HTC One? Het toestel wordt op 25 maart onthuld op een persconferentie in Londen en New York, en voor de echte die-hards heeft de Taiwanese fabrikant vandaag goed nieuws. Carphone Warehouse, de Britse tak van The Phone House, zal op 25 maart al direct de nieuwe HTC One gaan verkopen.

Wel gaat het slechts om een zeer beperkte launch. Direct na de onthulling van het toestel wordt de nieuwe HTC One naar zes vestigingen van Carphone Warehouse in Londen gereden, waar de smartphone in een feestelijke setting alvast gekocht kan worden. Woon je niet in Londen, dan zul je nog wat langer moeten wachten. De echte HTC One releasedatum, wanneer het toestel dus wereldwijd te koop zal zijn, is nog onbekend.

HTC One 2014

Uitgelekte foto nieuwe HTC One - via @evleaks

'The All New HTC One'

HTC's volgende vlaggenschip krijgt een vrij opvallende naam mee: precies dezelfde als de 'oude' HTC One. Het lijkt erop dat het toestel 'The All New HTC One' gaat heten, of de 'nieuwe HTC One' in Nederland. Qua design lijkt HTC's nieuwe smartphone echter vrij veel op het vorige model, met als grootste toevoeging een extra camera achterop. Aan de binnenkant heeft de hardware wel een flinke upgrade gekregen: de nieuwe HTC One heeft waarschijnlijk de krachtigste processor van het moment, en loopt op Android 4.4 KitKat met HTC Sense 6.0.

Nederlandse HTC One releasedatum?

Of HTC soortgelijke plannen heeft voor de Nederlandse markt is nog onduidelijk. Aangezien de actie slechts voor een beperkt aantal Britse winkels geldt, is de kans klein dat we ook in Nederland al op 25 maart met HTC's nieuwe topmodel aan de slag kunnen. Een Nederlandse HTC One releasedatum is onbekend, maar vermoedelijk ligt het toestel net als de Samsung Galaxy S5 en de Sony Xperia Z2 vanaf begin april in de winkels.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden