Vergelijk 2.473.888 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Video HTC Sense 6 toont software nieuwe HTC One

Door ,

Nadat er eerder al foto's en specificaties van de nieuwe HTC One uitlekten, hebben we nu ook een eerste blik op de software van HTC's nieuwe vlaggenschip. 'The All New HTC One' is voorzien van enkele interessante nieuwe features.

HTC Sense 6 is de nieuwste versie van HTC's eigen Android-interface. De nieuwe software wordt waarschijnlijk tegelijkertijd met HTC's nieuwe vlaggenschip onthuld, op 25 maart. Vandaag is een video online verschenen die alvast een eerste blik op Sense 6 biedt. De video is met een app opgenomen, waardoor de nieuwe HTC One nog niet te zien is, maar wel krijgen we alvast een eerste idee van enkele nieuwe features.

Zo zou HTC Sense 6 lopen op Android 4.4.2 KitKat, de nieuwste versie van Android. Ook lijkt de software voorzien van een double-tap-to-wake feature; staat je HTC One op stand-by, dan maak je het toestel 'wakker' door twee keer op het scherm te tikken. Deze feature zien we de laatste tijd wel vaker: ook smartphones van LG en Nokia, zoals de G2 en Lumia 1520, bieden een soortgelijke optie. Daarnaast blijkt uit de video dat de nieuwe HTC One voorzien zal zijn van een microSD-kaartslot.

De afgelopen weken is vrijwel alles over HTC's nieuwe topmodel al uitgelekt. Het toestel zou 'The All New HTC One' heten, en onthuld worden op 25 maart op persconferenties in Londen en New York. De Android-smartphone zou beschikken over een 5 inch scherm met Full HD-resolutie, en een 2,3 GHz quad-core processor. Het design lijkt veel op de vorige HTC One, met als opvallende toevoeging een dubbele camera achterop. 

> Lees meer over de nieuwe HTC One (2014)

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden