Vergelijk 2.473.888 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

'All New HTC One vanaf begin april te koop'

Door ,

De opvolger van de HTC One wordt waarschijnlijk eind deze maand officieel onthuld, en als we de geruchten mogen geloven ligt het toestel vervolgens razendsnel al in de winkels.

'The All New HTC One', zoals de opvolger van de HTC One genoemd zou worden, is twee weken na de onthulling al te koop in 110 landen, zo meldt HTCFamily. De site wist in het verleden vaker als eerste informatie te bieden over nieuwe HTC-smartphones en is daarmee dus redelijk betrouwbaar te noemen. De onthulling van de nieuwe HTC One zou gepland staan voor 25 maart, waardoor we een release begin april kunnen verwachten. Daarmee is HTC net iets eerder dan de Samsung Galaxy S5, die vanaf 11 april wereldwijd te koop is.

HTC One (2014) specificaties

De 2014-editie van de HTC One is de afgelopen weken al veelvuldig uitgelekt. Het toestel heeft ongeveer hetzelfde design als zijn voorganger, met een metalen look. Het grootste nieuws lijkt de toevoeging van een dubbele camerasensor achterop, zodat je twee foto's tegelijk zou kunnen nemen. Ook zou het scherm van de nieuwe HTC One iets groter zijn: het 2013-model had een 4,7 inch scherm, het nieuwe model zou voorzien zijn van een 5 inch scherm.

HTC One 2014

Uitgelekte foto van 'The All New HTC One', via @evleaks

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden