Vergelijk 2.541.962 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Hands-on van nieuwe HTC One duikt online op

Door ,

Er is een hands-on opgedoken van de nieuwe HTC One (M8). In de video van 12 minuten wordt het nieuwe vlaggenschip uitgebreid getoond. Hier is te zien dat de nieuwe HTC-smartphone onder andere twee camera's achterop heeft. Ook loopt het op de nieuwste Sense-versie. De nieuwe HTC One wordt waarschijnlijk op 25 maart aangekondigd.

Er is een video opgedoken van een hands-on met de nieuwe HTC One. In de video van 12 minuten wordt de M8 uitgebreid getoond en vergeleken met zijn voorganger, de HTC One. De beelden laten onder andere twee camera's aan de achterkant en een nieuwe HTC Sense versie zien.

Het nieuwe vlaggenschip van de Taiwanese fabrikant wordt pas op 25 maart verwacht, maar er zijn al vele keren foto's en specificaties uitgelekt. Zo zal de M8 naar verwachting beschikken over 5 inch Full HD-scherm, 2,3 GHz quad-core processor (Snapdragon 800) en twee 5 megapixel camera's achterop. Het toestel heeft tevens BoomSound, GPS, NFC en wifi.

Reactie van HTC

HTC heeft zelf gereageerd op het lekken van de video. Zoals je hieronder in de tweet kunt zien, reageert Jeff Gordon (HTC ‎Senior Global Online Communications Manager) via Twitter op de jongen die de video gelekt heeft. Volgens Gordon is het IMEI-nummer bekend en gaat bedrijf contact opnemen met de jongen die de video online gezet heeft.

Nieuwe HTC One video

Beschikbaarheid

De nieuwe HTC One, HTC One Plus, M8 of hoe hij dan ook gaat heten, wordt waarschijnlijk 25 maart tijdens een speciaal evenement in New York gelanceerd. Houd GSMinfo in de gaten voor het laatste nieuws!

Bron: PhoneArena

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden