Vergelijk 3.327.603 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Flex 4G abonnement van Simyo vanaf vandaag verkrijgbaar

Door ,

Simyo-gebruikers kunnen vanaf vandaag een flexibel 4G-abonnement nemen die ze iedere maand aan- of uit kunnen zetten. Dit heeft moederbedrijf KPN laten weten. Voor 5 euro per maand kunnen klanten gebruikmaken van 4G. De provider zorgt dan voor een snellere dataverbinding; je databundel blijft hetzelfde.

Klanten van Simyo kunnen nu ook gebruikmaken van het 4G-netwerk van moederbedrijf KPN. Voor 5 euro per maand kunnen ze het Flex 4G-abonnement gebruiken. Deze zorgt enkel voor een snellere dataverbinding; je huidige databundel blijft hetzelfde. Flex 4G is zelf door de klant iedere maand aan of uit te zetten.

Simyo is hiermee de eerste Sim-only provider die een flexibel 4G-abonnement aanbiedt. Het maakt gebruik van KPN's 4G-netwerk die momenteel 80 procent landelijke dekking biedt. Flex 4G biedt een gemiddelde downloadsnelheid van 20 Mbps en een uploadsnelheid van 10 Mbps. Dit is bijna 3x sneller dan 3G bij Simyo. Klanten hebben wel een 4G-smartphone nodig.

Data-advies

Simyo biedt databundels aan van 200, 500, 1000, 1500 en 2500 MB aan. De provider adviseert zelf om minimaal een 1500 MB bundel te nemen in combinatie met 4G om zo hoge buiten bundelkosten te voorkomen. Je datavebruik is namelijk al snel 2x zo groot.

> Bekijk hier een overzicht met alle 4G-smartphones

Bron: KPN

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden